Bali repülőtérAutóbérlés Bali repülőtér

Bali, Indonézia leglátogatottabb szigete igazi földi paradicsom, ahol mindenki talál kedvére való programot. Színes és érdekes balinéz kultúra, esőerdők, teaültetvények, vulkán, tengerpart, sportolási lehetőségek várják a vendégeket.

Bali repülőtér (DPS) a Pest megyével megegyező méretű sziget déli részén fekszik, itt található a főváros, Denpasar is. Ngurah Rai, a Bali repülőtér Indonézia második legforgalmasabb légi kikötője.
2013-ben nyitotta meg kapuit az új terminál a nemzetközi járatok számára, 2014-ben pedig újranyitott a belföldi légi forgalmat kiszolgáló terminál.

Bali repülőtérről taxival vagy bérelt autóval juthatunk be Denpasarba, az út legfeljebb 20-25 perc, mivel a repülőtér közvetlenül a város mellett található. Balin nincs tömegközlekedés, ezért az autóbérlés a legésszerűbb választás és jóval kényelmesebb, mint a robogózás.

Balin a száraz évszak június és szeptember között van, ilyenkor szinte alig esik és a hőmérséklet 27 fok körül van. Érdemes ebben az időszakban Balira látogatni!

Bali legérdekesebb látnivalói a mai napig aktív vulkánok, a Gunung Agung és a Guning Batur, illetve a Tanak Lot temploma, Werdi Budaya Művészeti Központ, Le Mayeur Múzeum. Bali tengerpartjai nem olyan szépek, mint például Mauritiuson. Bali sokkal inkább a kalandvágyó utazók paradicsoma, a hegyekhez, vízesésekhez és megannyi természeti szépséghez kötődő programok lesznek igazán élvezetesek!

Érdemes az egész szigetet bejárni, amit a legkényelmesebben és leggyorsabban bérelt autóval tehetünk meg. Az ide látogatók szerint a legszuperebb hely Balin UBUD városa, ami egyfajta kulturális, képzőművészeti központ. Denpasarból kb. 2 óra alatt lehet ide eljutni bérelt autóval.

A Discover Cars több, mint 150 országban segít Önnek megtalálni a megfelelő autót a legkedvezőbb árakon. A 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján 12 nyelven elérhető chaten, telefonon vagy e-mailben. Foglaljon autót most a Discover Cars segítségével, Bali repülőtér autóbérlés egyszerűen.

TIPP: Kerülje el a várakozást és a sorban állást, foglaljon előre a reptéren!

Válasszon az autókölcsönzők exkluzív ajánlatai közül.